Продавець Інтернет-магазин Kotomka розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
352 відгуків
Интернет-магазин Kotomka         Viber +38(067)-141-00-78Товары и услуги
м. Харків, Харків, Україна
Додати відгук
Магазин аксесуарів та взуття
+380 (95) 247-29-76
+380 (67) 141-00-78

Політика безпеки

Політика безпеки
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІАЛЬНОСТІ І ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальні положення

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональна) інформації

всіх без винятку осіб, які відвідують Сайт, а також тих, хто користується накладними Сайтом

сервісами; у зв'язку з чим Компанія прагне захищати конфіденційність персональних

даних (зводів або сукупності відомості про фізичну людину, яка ідентифікована

або може бути конкретно ідентична), у такий спосіб створивши та забезпечивши максимально

комфортні умови використання сервісів Сайта для кожного користувача.

Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика»)

встановлює лад виконання Компактувань обробки персональних даних, типів

зібраних персональних даних, цілі використання таких персональних даних,

взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних

даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для

користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення

своїх персональних даних і поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас

щодо практики захисту персональних даних.

Збирання і використання персональних даних

Під час використання користувачем сервісів Сайта Компанія обробляє дані

користувача, а саме: - даних, що надаються користувачем як у разі заповнення

реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; - файлів cooka; - йр-адреса; -

параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і

пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефона, дата народження, стать та

т.д.), які усвідомлено тавольно надані Вами як суб'єктом персональних

даних для використання сервісів Сайта, що відповідно до вимог

законодавство є дотриманням суб'єкта персональних даних на обробку своїх

персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці для їх оброблення.

Під час відвідування Сайта фіксуються всі входи в систему. Інші відомості щодо трафіку

користувача не обробляють і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збиранням мінімального обсягу

інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних

даних. У будь-якому разі, коли можна не обов'язково надати інформацію,

користувач буде про це повідомлений у момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію щодо оброблення якої законодавством

встановлені певні вимоги, як-от інформація про расовий або етнічний

походження, про політичні, щоденні або світоглядні переконання, членство в

політичні партіях і професійних союзах, прокляття до кримінального покарання

здійснення злочину або покарання до кримінального покарання, а також дані, що стосуються

здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону

України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайта. Відомості можуть містити

інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час,

тривалості роботи в мережі Інтернет і перебування на Сайте.

Оброблення персональних даних

Оброблення та зберігання наданих персональних даних відбувається в дата-центрах,

, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайта.

Надані персональні дані обробляються й можуть зберігатися в Базі персональних

даних або в окремій таблиці Бази даних Сайта.

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються для забезпечення надання інтернет-

сервісів Сайта, обміну інформацією/інтерфейками, відносинами у сфері реклами та комунікації

відповідно та на виконання законів України, зокрема, але не винятково: «Про захист

персональних даних», «Про ратифікаціюйтелеві про захист облич у зв'язку з автоматизованою

обробкою персональних даних і Додаткового протоколу долею про захист облич в

зв'язку з автоматизованим обробленням персональних даних щодо органів нагляду та

трансменевих потоків даних, «Об інформації», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про

захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах, «Про державну

підтримання засобів масової інформації та соціального захисту журналістів», а також у

Відповідно до Правила використання Сайта та інших актів, що регулюють діяльність

Компанії.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються впродовж терміну не більш ніж це необхідно для їх

оброблення.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайта через

видалення свого облікового запису на Cайте, його персональні дані також автоматично

видаляються.

Використання файлів кухоти

Cookie — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які

вирушають веббраузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна

віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого

користувач приходить на Сайт.

Формати куки можуть бути вічні (вони називаються постійними файлами cooka) і зберігатися в

комп'ютеру, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли куки називаються

сесіонними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли куки

діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні

(встановлюються іншими сайтами).

Важливо:

під час повторного відвідування користувачем Сайта, ці файли cooka оновлюються;

здебільшого веббраузер типово допускає автоматичне збереження файлів

Куки на пристрої користувача;

вимкнення файлів cooka може призвести до обмеження доступу до опублікованих

матеріалам і/або неповноцінному функціонуванню сервісів Сайта.

Компанія піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Cайте

максимально комфортним, і для цього Компанії необхідно за допомогою файлів cooki,

проаналізувати поведінку, переваги та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе

Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найзручніший інтерфейс і

навігацію Сервісу.

Згідно з класифікацією Міжнародного торгового намету (International Chamber of Commerce),

Компанія використовує такі категорії файлів cooka:

Строго необхідні файли cuba — потрібні для переміщення користувачем вебсторінок і

під час використання певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок,

реєстрації та авторизації, здійснення пошуку через Сайту. Також здійснюють запам'ятовування

попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку в тій самій сесії.

Експлуатаційні файли куки — агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці

дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веббраузера. Прикладами таких

даних можуть бути такі метрики: час перебування на Сайте, найчастіше

Відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найбільш

цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна і/або маркетингова

кампанія тощо.

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cooka, призначена для

статистичних і аналітичних завдань. Деякі дані файлів cooka можуть надаватися

третім сторонам, які мають роздільну здатність із боку вебресурсу, і виключно для

зазначених вище цілей.

Функціональні файли cuba — використовуються для збереження параметрів або конфігурацій,

, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веббраузера. Прикладами таких

даних можуть бути такі метрики: ім'я користувача, фото в профілі, інформація щодо

залишеним коментарям, мова сайту, розташування, відомості про те, чи надавалася

користувачеві будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші

параметри налаштування Сайта.

Ці файли куки також дають змогу користувачам дивитися відео, брати участь у

інтерактивах (провокації, голосування) і взаємодіяти із соціальними сетами.

Щоб зробити приємнішими враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cooki

запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність

взаємодії з Сайтом.

Деякі дані файлів cooki можуть надаватися третім сторонам, які мають

роздільна здатність із боку вебресурсу та виключно для зазначених вище цілей.

Цільові файли cuba — використовуються для надання контенту, який може

зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами

веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: відстеження

рекомендованого текстового, графічного, аудіо- та відеоматеріалу, щоб уникнути

повторного показу, керування цільовою рекламою, оцінювання ефективності рекламних кампаній,

інформація про відвідування користувачем інших ресурсів під час переходів, а також інші

параметри налаштування Сайта.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включно з медіаклієнтами,

рекламнодавців, агентств і партнерів зі змінних бізнесу для того, щоб вони надають

якісну таргетовану рекламу.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, якіснішого зображення й детального аналізу контенту на

Сайте, Компанія має послуги, які є власністю інших сторонніх

компаній, як-от Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли кухоля на пристрої

користувача, під час роботи на Cайте.

Треба звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів ляльки, які

використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їхнє використання можна дізнатися,

Познайомтеся з відповідним ресурсом.

Керування файлами куки:

Основні веббраузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичне приймання файлів

cookie. Для того, щоб їх вимкнути, скористайтеся функцією довідки у своєму браузері.

Справу можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

Microsoft Edge — https://privacy.microsoft.com/ru-ru/priviovacystatement

Mozilla Firefox — https://www.mozilla.org/ru/pravacy/websites/#cookies

Google Chrome — https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru

Opera — http:/help.opera.com/Windows/11.50/ru/cookies.html

Safari for macOS — https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Важливо:

конфігурація налаштувань файлів кухоля для веббраузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;

треба нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки під час використання файлів

cookie;

вимкнення файлів cooka може призвести до обмеження доступу до вмісту та до

Неповноцінному функціонуванню сервісів Сайта.

Щоб звернутися до Компанії щодо використання файлів кухоні, надіште повідомлення через

електронної пошти на

Якщо користувач не вмикає використання файлів куки або навмисно видаляє всі файли

куки зі свого веббраузера, то під час подальшого відвідування Сайта користувачеві буде

повторно запропоновано ввімкнення та використання файлів куки.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cooka, не продається й не

поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій

належить ресурс.

Взаємодія Сайта з іншими ресурсами

Під час використання користувачем сервісів, на сторінках Сайта можуть бути коди

інших інтернет-ресурсів і треті осіб, унаслідок чого такі інтернет-ресурси та треті обличчя

отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати й обробляти

інформацію про те, що Ви відвідують ці сторінки, а також іншу інформацію, яку

передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

системи банопоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)

соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання зазначених сервісів Компанії необхідне для оперативного аналізу відвідувань

Сайта, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності Сайта, глибини перегляду, активності

користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, Компанія не зберігає й не

обробляє.

Відповідно, якщо користувач через будь-які причини не бажає, щоб зазначені

сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним

бажання вийти зі свого акаунта або профілю, очистити файли куки (через свій браузер).

Безпека юним

Сайт не призначений для дорослих користувачів. Компанія дуже серйозно

належить до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття,

у зв'язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків із проханням пояснити своїм

дітям питання безпеки в інтернеті, їхню конкретну мету та необхідність використання

тих чи інших сервісів Сайта.

Взаємодія Компанії з третіми особами щодо персональних даних

Компанія не здійснює передавання персональних даних третім особам 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner